Inschrijvingsformulier boerderijkamp herfstvakantie 2021 

Beste ouder, inschrijven kan door onderstaand formulier zo correct en volledig mogelijk in te vullen. Vergeet niet op 'verzenden' te klikken. U krijgt een melding op deze pagina als de verzending gelukt is. Wij noteren alle inschrijvingen in volgorde van ontvangst. Enkel inschrijvingen ontvangen vanaf 12 september 20.00u worden aanvaard, dit om iedereen een eerlijke kans te geven. Wij hebben elke dag 30 plaatsjes beschikbaar. Wij hopen uw kind(eren) een fijn herfstkampje te kunnen laten beleven! 

 

Belangrijke info

  • Het herfstkampje start telkens om 09.00 u en eindigt om 16.00 u. Opvang is voorzien 's ochtends vanaf 08.45u en 's avonds tot 16.30 u. 
  • Voorzie zeker warme jas, voldoende grote waterdichte (regen)laarzen met dikke sokken, muts en handschoenen. Graag ook voldoende reservekleding, zeker voor de jongere kinderen. 
  • Gelieve alle meegebrachte spullen te voorzien van de naam van uw kind! 
  • Inschrijvingen zijn pas definitief na bevestiging per mail en betaling van de deelnameprijs. 
  • Alle drank, eenvoudige lunch, fruit en vieruurtje zijn inbegrepen. 
  • Annuleringen worden volledig terugbetaald tot 7 dagen voor de start van het kamp. Daarna wordt er 5 euro per kind per dag afgehouden voor gemaakte onkosten. Eens het kamp gestart is, worden annuleringen niet meer terugbetaald. Enkel annuleringen per mail, niet per SMS of telefonisch. 
  • Indien de kampen niet mogen doorgaan omwille van de Corona-maatregelen, wordt het volledige bedrag van het kamp terugbetaald. Enkel indien een dergelijke overheidsbeslissing pas minder dan 7 dagen voor aanvang van het kamp valt, vragen we éénmalig 5 euro annuleringskosten per kind. Dit om onze onkosten voor de start van het kamp enigszins te compenseren. Wij rekenen hiervoor op uw begrip.