Zin in een zalig boerderijkamp?

 

Ontdek de seizoenen op onze boerderij en leef mee op het ritme van onze dieren 

Alle info over onze vakantiekampen 2023 wordt online gezet tijdens de kerstvakantie 2022,  
met vermelding van alle inschrijvingsdata. Die starten ten vroegste rond 15 januari. zodat u tijd heeft om uw planning te maken. 

Vakantieperiode 2022 Inschrijven vanaf
krokus, pasen, zomervakantie zondag 2 januari 19.00u
zomer (extra plaatsen) maandag 18 april 19.00u
herfst zondag 18 september 19.00u

In de herfst en winter staan alle dieren op stal en krijgen ze hun winterrantsoen (winter-eten). Meer werk voor boer en boerin en zij kunnen jullie hulp dus goed gebruiken! 
Koeien vers eten geven, hun bedjes proper maken, kleine en grote kalveren voeren, stro verversen, kippen en konijnen verzorgen,  ...  
Opwarmen in onze tent (zou er warme chocomelk zijn op de boerderij?), samen koken, samen eten. Af en toe knutselen, kleuren of schilderen in het thema van de boerderij en het seizoen. 
We spelen in de modder,  en allicht ook af en toe in de regen. Springen in de plassen is toegelaten :-) 

In lente en zomer wordt die modder stof en zorgen we zelf voor afkoeling met waterspelletjes. Er is veel werk op het veld. Wie weet helpen we met de oogst of bouwen we een kamp van gras. We ontdekken het bos en de velden in elk seizoen en verkennen de omgeving van de boerderij.

We ravotten in de loods, in de stallen en op het erf.  Zou onze stroberg er nog staan? 

Kies je voor een kampje mét overnachting, dan doe je mee met ochtend-én avondshift op de boerderij: twee keer de échte koeien melken!     

 

Activiteiten variëren van dag tot dag, afhankelijk van het weer en de groep.