NIEUW: boerderij - natuurdagen voor kinderen van 8 tem 13 jaar

 

Boerin Kathleen broedde al een tijdje op het idee om met iets oudere kinderen op pad te gaan op en rond de boerderij, op ontdekking naar de natuur dicht om ons  heen en ook een beetje op ontdekking naar wie we zelf zijn. 
Na een zeer geslaagde eerste try-out op zaterdag 28 oktober 2023 organiseren we in 2024 opnieuw enkele boerderij-natuurdagen.   
In 2 groepjes van maximum 10 kinderen gaan we op en rond de boerderij op zoek naar wat natuur voor ons betekent (en wat wij voor onze natuur kunnen betekenen). 


Programma
: wat we exact doen, is een verrassing en hangt af van wat de boerderij en de natuur ons die dag te bieden hebben. Denk zeker aan leuke doe-opdrachten, al je zintuigen gebruiken, verrassende vragen, op zoek gaan naar jouw mooiste plekje op of rond de boerderij, .... Tussendoor is er zeker ook ruimte voor ontspanning en eten we samen.  
Wanneer

vrijdag 12 juli 2024 van 09.00u - 16.30u

vrijdag 16 augustus 2024 van 09.00u - 16.30u

Voor wie:  kinderen vanaf 8 tem 12 à 13 jaar die zin hebben om de boerderij en de natuur errond op een andere manier te ontdekken
en tegelijk ook bij te leren over zichzelf en wat natuur voor hen betekent. 
Kostprijs: 45 euro per deelnemer. Een gezond tussendoortje, lichte lunch en alle drank zijn inbegrepen. Ook deskundige begeleiding is voorzien. 
Meebrengen/aandoen: kleding in functie van het weer - lange broek (zomer, tegen teken), zonnecrème, laagjes, regenkledij, waterdichte wandelschoenen of laarzen, indien nodig handschoenen en muts. (herfst en winter)  We zijn immers het grootste deel van de dag buiten.