NIEUW: boerderij - natuurdagen voor kinderen van 8 tem 13 jaar

 

Boerin Kathleen broedt al een tijdje op het idee om met iets oudere kinderen op pad te gaan op en rond de boerderij, op ontdekking naar de natuur dicht om ons  heen en ook een beetje op ontdekking naar wie we zelf zijn. 
Als try-out komt er een eerste boerderij-natuurdag op zaterdag 28 oktober.
In een kleine groep van max. 10 kinderen gaan we op zoek naar wat natuur voor ons betekent (en wat wij voor onze natuur kunnen betekenen). WACHTLIJST!

 

Programma: wat we exact gaan doen, is nog een verrassing. Denk aan leuke doe-opdrachten, al je zintuigen gebruiken, op zoek gaan naar jouw mooiste plekje op of rond de boerderij, .... Tussendoor is er zeker ook ruimte voor ontspanning en eten we samen.  
Wanneer: zaterdag 28 oktober van 10.00 - 16.00u

Voor wie:  kinderen vanaf 8 tem 12 à 13 jaar die zin hebben om de boerderij en de natuur errond op een andere manier te ontdekken en tegelijk ook bij te leren over zichzelf en wat natuur voor hen betekent. 
Kostprijs: Omdat dit een try- out is, vragen we enkel een deelname in de onkosten van € 12,50 per deelnemer.
Een gezond tussendoortje, lichte lunch en drank zijn inbegrepen 
Meebrengen/aandoen: kleding in functie van het weer - laagjes, regenkledij, waterdichte wandelschoenen of laarzen, eventueel handschoenen en muts. We zijn immers het grootste deel van de dag buiten.