Boerderijkampen zomervakantie 2024

Kampdata Thema voor wie?
maandag 8 juli en dinsdag 9 juli Losse dagen, kleuterkamp geboortejaren 2018 - 2019 - 2020 WACHTLIJST
vrijdag 12 juli Boerderij natuurdag geboortejaren 2011 tem 2016
maandag 15 juli tem vrijdag 19 juli Weekkamp, boerderij en natuur geboortejaren 2012 tem 2019 VOLGEBOEKT
maandag 29 juli tem vrijdag 2 augustus Losse dagen, boerderij en natuur geboortejaren 2012 tem 2019 WACHTLIJST
donderdag 8 augustus en vrijdag 9 augustus Losse dagen, kleuterkamp geboortejaar 2018 - 2019 - 2020 WACHTLIJST
maandag 12 tem woensdag 14 augustus Driedaagse boerderijspecial met laatavondsessie geboortejaren 2012 tem 2016
vrijdag 16 augustus Boerderij natuurdag geboortejaren 2011 tem 2016
maandag 26 augustus tem vrijdag 30 augustus Weekkamp, afscheid vakantie thema geboortejaren 2012 tem 2019 VOLGEBOEKT

Driedaagse boerderijspecial met 1 laat-avondsessie!

Inschrijven kan enkel voor de drie dagen samen

Programma:

Gedurende drie dagen dompelen we jou helemaal onder in de wereld van onze boerderij. We starten met de 'gewone' werkjes en laten jullie de boerderij ontdekken. Stap voor stap gaan we verder en op dag twee doen wij de hele avondshift: koeien uit de weide halen, melken, poetsen, ... We sluiten de dag pas af als alle stalwerk gedaan is! Benieuwd of jullie op de derde dag nog fris en monter op onze boerderij verschijnen. Er wachten die laatste dag nog heel wat boeiende activiteiten.  

Wanneer

ma 12 augustus tem woensdag 14 augustus 
op maandag en woensdag van 09.00 - 16.30u. Opvang vanaf 08.45u en tot 17.00u voorzien. 

op dinsdag van 09.00u - 21.00u! (avondmaal inbegrepen)

enkel voor de volledige periode inschrijven

Voor wie: stoere jongens en meisjes van 8 t.e.m. 12 jaar -geboortejaren 2016-2012 - 
met veel goesting in avontuur tussen onze koeien! 

Kostprijs€ 150 voor de drie dagen.
Boerensjaaltje, elke dag water naar lust, fruit, vieruurtje met drankje én eenvoudige lunch op kindermaat inbegrepen. Avondmaal op dag 2 wordt ook door ons voorzien.
Inclusief 21% BTW. 

Meebrengen: reservekledij,  regenjas en regenlaarzen. Bij mooi weer zonnecrème, handdoek en zwemkleding. Heb je een overall, mag je die ook zeker meebrengen.
Zeker speelkleding aandoen die tegen een stootje en een vlekje kan én aangepast is aan de temperatuur buiten!  

NIEUW: boerderij - natuurdagen voor kinderen van 8 tem 13 jaar

 

Boerin Kathleen broedde al een tijdje op het idee om met iets oudere kinderen op pad te gaan op en rond de boerderij, op ontdekking naar de natuur dicht om ons  heen en ook een beetje op ontdekking naar wie we zelf zijn. 
Na een zeer geslaagde eerste try-out op zaterdag 28 oktober 2023 organiseren we in 2024 opnieuw enkele boerderij-natuurdagen.   
In 2 groepjes van maximum 10 kinderen gaan we op en rond de boerderij op zoek naar wat natuur voor ons betekent (en wat wij voor onze natuur kunnen betekenen). 


Programma
: wat we exact doen, is een verrassing en hangt af van wat de boerderij en de natuur ons die dag te bieden hebben. Denk zeker aan leuke doe-opdrachten, al je zintuigen gebruiken, verrassende vragen, op zoek gaan naar jouw mooiste plekje op of rond de boerderij,....  Tussendoor is er zeker ook ruimte voor ontspanning en eten we samen.  
Wanneer

zaterdag 13 april 2024 van 09.30u - 16.00u

vrijdag 12 juli 2024 van 09.00u - 16.30u

vrijdag 16 augustus 2024 van 09.00u - 16.30u

Voor wie:  kinderen vanaf 8 tem 12 à 13 jaar die zin hebben om de boerderij en de natuur errond op een andere manier te ontdekken
en tegelijk ook bij te leren over zichzelf en wat natuur voor hen betekent. 
Kostprijs: 45 euro per deelnemer. Een gezond tussendoortje, lichte lunch en alle drank zijn inbegrepen. Ook deskundige begeleiding is voorzien. 
Meebrengen/aandoen: kleding in functie van het weer - laagjes, regenkledij, waterdichte wandelschoenen of laarzen, indien nodig handschoenen en muts. We zijn immers het grootste deel van de dag buiten. 


Dagkampen 

Je kiest zelf of je één dag komt of meerdere dagen.

Programma : (onder andere)  welkom en kennismaking, grote en kleine kalfjes eten geven (en knuffelen natuurlijk!), hokjes proper maken en strooien, spelletjes in de wei of in de stal, samen eten (maken), spelen met de tractors, go-carts, kruiwagentjes, ....  Koeien kijken, kippen voeren, op zoek naar bijzondere plekjes, samen knutselen, plantjes verzorgen en groenten oogsten in de moestuin, dieren en planten ontdekken in de weides en bossen en nog zo veel meer.
Wie weet assisteer jij wel bij de geboorte van een kalfje!
Activiteiten variëren van dag tot dag, afhankelijk van het weer en de groep.

Wanneer:

maandag 29 juli WACHTLIJST
dinsdag 30 juli WACHTLIJST
woensdag 31 juli WACHTLIJST

donderdag 1 augustus WACHTLIJST
vrijdag 2 augustus  WACHTLIJST

telkens van 09.00 - 16.30u. Opvang vanaf 08.45u en tot 17.00u voorzien. 

Je kiest zelf of je één dag komt of meerdere dagen.
Voor wie: stoere jongens en meisjes van 5 t.e.m. 12 jaar (geboortejaar 2019 -2012, vanaf tweede kleuterklas tot eind lagere school) die zin hebben in avontuur op een échte boerderij én die graag omgaan met grote en kleine dieren!   

Kostprijs€45 per kind per dag. 
Alle drank, fruit, vieruurtje én eenvoudige lunch op kindermaat inbegrepen. Inclusief 21% BTW en boerensjaaltje. 

Meebrengen: reservekledij,  regenjas en regenlaarsjes. Bij mooi weer zonnecrème, handdoek en zwemkleding. Zeker speelkleding aandoen die tegen een stootje en een vlekje kan én aangepast is aan de temperatuur buiten!


Kleuterkampen

Een kamp van één of twee dagen, ideaal als eerste kennismaking met onze boerderij!

Programma :  Gedurende twee dagen beleven we allerlei avonturen, samen met onze dieren.  Het hele programma is afgestemd op de vaardigheden en interesses van  4 - 5 - 6 jarigen.  

Wanneer:

maandag 8 juli   NOG  1 PLAATS
dinsdag 9 juli  WACHTLIJST
donderdag 8 augustus WACHTLIJST 

vrijdag 9 augustus WACHTLIJST

telkens van 09.00 - 16.30u. Opvang vanaf 08.45u en tot 17.00u voorzien. 

Je kiest zelf of je één dag komt of meerdere dagen, al vinden wij het zeker zo fijn om twee dagen samen avonturen te beleven! 
Voor wie: stoere jongens en meisjes van 4 t.e.m. 6 jaar  geboortejaren 2020-2019-2018 -  die zin hebben in avontuur op een échte boerderij én die graag omgaan met grote en kleine dieren!   

Kostprijs€45 per kind per dag. 
Alle drank, fruit, vieruurtje én eenvoudige lunch op kindermaat inbegrepen. Inclusief 21% BTW. Op het einde van het kamp mag je ook je gekleurde boerensjaaltje meenemen naar huis. 

Meebrengen:  rugzakje met reservekledij (!),  regenjas en regenlaarsjes. Bij mooi weer zonnecrème, handdoek en zwemkleding. Zeker speelkleding aandoen die tegen een stootje en een vlekje kan én aangepast is aan de temperatuur buiten!


Weekkamp

inschrijven kan enkel voor de hele week

Programma:

Een hele week samen op kamp! We bouwen aan een hechte groep, leren onze boerderij door en door kennen en maken van onze helpers echte boeren en boerinnen. Daarnaast kiezen onze moni's nog een superleuk thema voor de hele week. Stroop je mouwen op, wees fit en wakker want wij vliegen er een hele week stevig in!  

Wanneer

ma 15 juli tem vrij 19 juli VOLGEBOEKT

ma 26 augustus tem vrij 30 augustus VOLGEBOEKT

telkens van 09.00 - 16.30u. Opvang vanaf 08.45u en tot 17.00u voorzien. 

enkel voor de volledige week inschrijven

voor wie: stoere jongens en meisjes van 5 t.e.m. 12 jaar -geboortejaren 2019-2012 - die zin hebben in avontuur op een échte boerderij én die graag omgaan met grote en kleine dieren! 

Kostprijs€ 210 voor de hele week. Boerensjaaltje, elke dag water naar lust, fruit, vieruurtje met drankje én eenvoudige lunch op kindermaat inbegrepen. Inclusief 21% BTW. 

Meebrengen: reservekledij,  regenjas en regenlaarzen. Bij mooi weer zonnecrème, handdoek en zwemkleding. Zeker speelkleding aandoen die tegen een stootje en een vlekje kan én aangepast is aan de temperatuur buiten! 

Lieve ouders,

Er was een stormloop op de twee weekkampjes! (15 tem 19 juli en 25 tem 30 augustus) Daardoor kon de betalingsmodule niet volgen en hebben een aantal mensen het bericht gekregen dat hun inschrijving gelukt is , terwijl de betaling niet gebeurde omdat het kamp al volgeboekt was. 

PRAKTISCH:

Heb je een bevestigingsmail ontvangen én is de betaling gelukt, dan is de inschrijving in orde.  
IS DE BETALING NIET GEBEURD, DAN IS DE INSCHRIJVING HELAAS NIET GELUKT ! KIJK DUS ZEKER NA OF DE BETALING GEBEURD IS!

Stuur gerust een mailtje bij twijfel over je inschrijving, ik probeer ze allemaal zo snel mogelijk te beantwoorden. Graag wel 1 mailtje per kind.
Alvast bedankt voor jullie begrip!