Boerderijkamp paasvakantie 2024

 

Wij hadden een heerlijk paaskamp. Op zoek naar foto's van onze avonturen? Deze vind je terug op onze facebookpagina. 

De paasvakantie is één van de drukste periodes in het jaar op onze boerderij. In de lente worden immers alle gewassen gezaaid en mogen de meeste dieren terug in de wei na een lange winter. Ook in de moestuin is er nu véél te doen. Drukke tijden voor boer en boerin en zij kunnen jullie hulp dus goed gebruiken! 
Koeien vers eten gevenkleine en grote kalveren voeren, stro verversen, kippen en konijnen verzorgen,  ...  
Samen koken, samen eten. Af en toe knutselen, kleuren of schilderen in een lente-thema. Als het weer het toelaat, werken we zeker in de moestuin en zaaien of planten we de groenten voor komende zomer. Onze strospeeltuin staat uiteraard ook op jullie te wachten. Bij droog weer trekken we de velden in en ontdekken we hoe de lente ook in het bos zichtbaar wordt. Misschien spotten we wel reetjes in de velden! 

Wanneer:

dinsdag 9 en woensdag 10 april WACHTLIJST

donderdag 11 en vrijdag 12 april WACHTLIJST

telkens van 09.00 - 16.00u. Opvang vanaf 08.45u en tot 16.30u voorzien. 

Boeken kan
- voor 2 opeenvolgende dagen: dinsdag en woensdag of donderdag en vrijdag
- voor de 4 dagen samen.

voor wie: stoere jongens en meisjes van 5 t.e.m. 12 jaar (geboortejaren 2019 - 2012) die zin hebben in avontuur op een échte boerderij en niet bang zijn van een beetje regen, modder of kou én die graag omgaan met grote en kleine dieren!   

Kostprijs
di en woe 9 en 10 april: €90 per kind
do en vrij 11 en 12 april : € 90 per kind
di, woe, do én vrij 9, 10, 11 en 12 april:  € 180 euro per kind

Alle drank, fruit in de voormiddag, vieruurtje én eenvoudige lunch op kindermaat zijn inbegrepen. Ook ons gekleurd boerensjaaltje mag je aan het einde van het kamp mee naar huis nemen. 21% BTW inbegrepen.

Meebrengen: reservekledij, muts, handschoenen, regenjas en regenlaarsjes. Zeker speelkleding aandoen die tegen een stootje en een vlekje kan én aangepast is aan de temperatuur buiten!