Boerderijkamp Zomervakantie:
dagkamp -  kleuterkamp - 
slaapkamp - weekkamp

 


Dagkampjes  en kleuterkampje


Programma : (onder andere)  welkom en kennismaking, grote en kleine kalfjes eten geven (en knuffelen natuurlijk!), hokjes proper maken en strooien, spelletjes in de wei of in de stal, samen eten (maken), spelen met de tractors, go-carts, kruiwagentjes, ....  Koeien kijken, kippen voeren, op zoek naar bijzondere plekjes, samen knutselen, plantjes verzorgen en groenten oogsten in de moestuin, dieren en planten ontdekken in de weides en bossen en nog zo veel meer.
Wie weet assisteer jij wel bij de geboorte van een kalfje!
Activiteiten variëren van dag tot dag, afhankelijk van het weer en de groep.

Wanneer:

vrijdag 1 juli - dagkamp

NIEUW donderdag 14 - vrijdag 15 juli - kleuterdagkamp  enkel voor kleuters!

maandag 18 tem woensdag 20 juli - dagkamp VOORLOPIG VOLZET, extra plaatsen vrij vanaf 18 april (zie onderaan)

maandag 25 tem vrijdag 29 juli - dagkamp 

maandag 8 tem vrijdag 12 augustus - dagkamp VOORLOPIG VOLZET, extra plaatsen vrij vanaf 18 april (zie onderaan)

woensdag 17 tem vrijdag 19 augustus - dagkamp VOORLOPIG VOLZET, extra plaatsen vrij vanaf 18 april (zie onderaan)

telkens van 09.00 - 16.30u. Opvang vanaf 08.45u en tot 17.00u voorzien. 

Je kiest zelf of je één dag komt of meerdere dagen.
Voor wie: stoere jongens en meisjes van 4 t.e.m. 12 jaar (vanaf tweede kleuterklas tot eind lagere school) die zin hebben in avontuur op een échte boerderij én die graag omgaan met grote en kleine dieren!   

Kostprijs€40 per kind per dag. 
Drank, stuk fruit, vieruurtje én eenvoudige lunch op kindermaat inbegrepen.

Meebrengen: reservekledij,  regenjas en regenlaarsjes. Bij mooi weer zonnecrème, handdoek en zwemkleding. Zeker speelkleding aandoen die tegen een stootje en een vlekje kan én aangepast is aan de temperatuur buiten!

Wij houden een aantal plaatsen geblokkeerd voor mensen die hun vakantieplanning pas later kunnen maken. Deze plaatsen worden opengezet op maandag 18 april om 19.00u .

Slaapkampjes

 

Programma:  gelijkaardig als de andere zomerkampjes MAAR we stoppen deze keer niet om 17.00u...
zoals echte boeren en boerinnen beginnen we dan aan onze avondshift:  koeien uit de weide halen, voeren én melken en nadien terug naar de weide sturen. Nagenieten doen we (indien mogelijk) aan het kampvuur 's avonds. We overnachten in het stro of in onze tent.   's ochtends genieten we van de zonsopgang en halen we de koeien terug op om te melken. (en natuurlijk vergeten we niet onze gasten tijdig te voorzien van extra eten en drinken). 

Wanneer:
maandag 11 tem dinsdag 12 juli

maandag 29 tem dinsdag 30 augustus

telkens van 09.00u op dag 1 tot 16.30u op dag 2. Opvang vanaf 08.45u op dag 1 en tot 17.00u op dag 2 voorzien. 
Je kan enkel inschrijven voor beide dagen sámen! 

Om zoveel mogelijk verschillende kinderen de kans te geven om mee te doen, vragen we om niet meteen voor de twee kampjes tegelijk in te schrijven. 

voor wie: stoere jongens en meisjes van 8 tem 12 jaar (geboortejaar 2010-2014) die zin hebben in avontuur op een échte boerderij, die houden van kleine en grote koeien én hun eigen bedje één nachtje kunnen missen.    
Kostprijs: € 110 per kind.  Alle maaltijden, drank, fruit en vieruurtjes inbegrepen.

Meebrengen: praktische info wordt bezorgd enkele weken voor de aanvang van het kamp. 

Wij houden een aantal plaatsen geblokkeerd voor mensen die hun vakantieplanning pas later kunnen maken. Deze plaatsen worden opengezet op maandag 18 april om 19.00u .


NIEUW: weekkampjes

VOORLOPIG VOLZET, extra plaatsen vrij vanaf 18 april (zie onderaan)

Programma:
Omdat we de hele week dezelfde groep hebben, kunnen we dag na dag bouwen aan een hechte groep, maken van nieuwe vriendjes en méér en andere werkjes ontdekken op de boerderij. Tegen het einde van de week zijn onze gasten echte boertjes en boerinnetjes.  
Wanneer

ma 4 tem vrij 8 juli VOORLOPIG VOLZET, extra plaatsen vrij vanaf 18 april (zie onderaan)

ma 22 tem vrij 26 augustus VOORLOPIG VOLZET, extra plaatsen vrij vanaf 18 april (zie onderaan)

telkens van 09.00 - 16.30u. Opvang vanaf 08.45u en tot 17.00u voorzien. 

enkel voor volledige week inschrijven

voor wie: stoere jongens en meisjes van 4 t.e.m. 12 jaar (vanaf tweede kleuterklas tot eind lagere school) die zin hebben in avontuur op een échte boerderij én die graag omgaan met grote en kleine dieren! 

Kostprijs€185 voor de hele week. Boerensjaaltje, elke dag water naar lust, fruit, vieruurtje met drankje én eenvoudige lunch op kindermaat inbegrepen.

Meebrengen: reservekledij,  regenjas en regenlaarsjes. Bij mooi weer zonnecrème, handdoek en zwemkleding. Zeker speelkleding aandoen die tegen een stootje en een vlekje kan én aangepast is aan de temperatuur buiten! 

Wij houden een aantal plaatsen geblokkeerd voor mensen die hun vakantieplanning pas later kunnen maken. Deze plaatsen worden opengezet op maandag 18 april om 19.00u