Boerderijkamp paasvakantie 2023

 

Alle praktische info over ons paaskamp vind je in onderstaand document. Wie ingeschreven is, ontvangt dit ook via mail. 

Praktische Info Boerderijkamp Gasthuishoeve Boshoek Paasvakantie 2023
PDF – 5,8 MB 121 downloads

De paasvakantie is één van de drukste periodes in het jaar op onze boerderij. In de lente worden immers alle gewassen gezaaid en mogen de meeste dieren terug in de wei na een lange winter. Ook in de moestuin is er nu véél te doen. Drukke tijden voor boer en boerin en zij kunnen jullie hulp dus goed gebruiken! 
Koeien vers eten geven, hun bedjes proper maken, kleine en grote kalveren voeren, stro verversen, kippen en konijnen verzorgen,  ...  
Opwarmen in ons lokaal of onze tent (zou er warme chocomelk zijn op de boerderij?), samen koken, samen eten. Af en toe knutselen, kleuren of schilderen in het thema van de boerderij en het seizoen.  We werken zeker in de moestuin en zaaien of planten de groenten voor de komende zomer. 
We spelen in de modder,  en allicht ook af en toe in de regen. Springen in de plassen is toegelaten :-) 

Wanneer:

maandag 3 april - dinsdag 4 april   - woensdag 5 april  - donderdag 6 april 

dinsdag 11 april - woensdag 12 april - donderdag 13 april - vrijdag 14 april VOLGEBOEKT

telkens van 09.00 - 16.00u. Opvang vanaf 08.45u en tot 16.30u voorzien. 

Je kiest zelf of je één dag komt of meerdere dagen.

voor wie: stoere jongens en meisjes van 5 t.e.m. 12 jaar (geboortejaren 2018 - 2011, vanaf tweede kleuterklas tem zesde leerjaar) die zin hebben in avontuur op een échte boerderij en niet bang zijn van een beetje regen, modder of kou én die graag omgaan met grote en kleine dieren!   

Kostprijs€45 per kind per dag. Alle drank, fruit in de voormiddag, vieruurtje én eenvoudige lunch op kindermaat zijn inbegrepen.

Meebrengen: reservekledij, muts, handschoenen, regenjas en regenlaarsjes. Zeker speelkleding aandoen die tegen een stootje en een vlekje kan én aangepast is aan de temperatuur buiten!