Boerderijkamp herfstvakantie 

 


Programma:
In de herfst/winter staan alle dieren op stal en krijgen hun winterrantsoen (winter-eten). Meer werk voor boer en boerin en zij kunnen jullie hulp dus goed gebruiken! 
Koeien vers eten geven, hun bedjes proper maken, kleine en grote kalveren eten geven, stro verversen, kippen voeren,  ...  
Opwarmen in ons gezellig schuurtje (zou er warme chocomelk zijn op de boerderij?), samen koken, samen eten. Knutselen in het thema van de boerderij en het seizoen.
We spelen in de modder,  en allicht ook af en toe in de regen. Springen in de plassen is toegelaten :-) 

Wanneer

maandag 30 oktober, dinsdag 31 oktober, donderdag 2 november en vrijdag 3 november

telkens van 09.00 - 16.00u. Opvang vanaf 08.45u en tot 16.30u voorzien. 

Je kiest zelf of je één dag komt of meerdere dagen.

voor wie:

stoere jongens en meisjes van 5 t.e.m. 11 jaar (geboortejaren 2019-2012, tweede kleuterklas tem zesde leerjaar) die zin hebben in avontuur op een échte boerderij en niet bang zijn van een beetje regen, modder of kou én die graag omgaan met grote en kleine dieren!   

Kostprijs€45 per kind per dag. Water naar lust, fruit, vieruurtje met drankje én eenvoudige lunch op kindermaat inbegrepen.

Meebrengen: reservekledij, muts, handschoenen, regenjas en regenlaarsjes. Zeker speelkleding aandoen die tegen een stootje en een vlekje kan én aangepast is aan de temperatuur buiten!