Zin in een boerderijkamp?

voor wie: stoere jongens en meisjes van 4 t.e.m. 11 jaar (vanaf tweede kleuterklas tot eind lagere school) die zin hebben in avontuur op de boerderij en niet bang zijn van een beetje regen, modder of koude ! 

wanneer: 

Data voor volgende kampjes komen zo snel mogelijk online. 
Je kiest zelf of je één dag komt of meerdere dagen.

Programma : Ontdek de seizoenen op de boerderij. In de herfst/winter staan alle dieren op stal en krijgen hun winterrantsoen (winter-eten). Meer werk voor boer en boerin en zij kunnen jullie hulp dus goed gebruiken! Koeien vers eten geven, hun bedjes proper maken, kleine en grote kalveren eten geven, stro verversen, kippen voeren, ... 

Opwarmen in onze tent (zou er warme chocomelk zijn op de boerderij?) , samen eten (maken), knutselen in het thema van de boerderij en de herfst. 

Spelen in de modder (!),  en allicht ook af en toe in de regen. Springen in de plassen is toegelaten :-)  Ravotten in de loods, in de stallen en op het erf.  Zou onze stroberg er nog staan?  We ontdekken het bos en de velden in de herfst/winter en verkennen de omgeving van de boerderij. 

 

 

 

Kostprijs: €35 per kind per dag. Drank, stuk fruit, vieruurtje en eenvoudige lunch op kindermaat inbegrepen

Meebrengen: reservekledij, regenjas en regenlaarsjes. Zeker warme (!) speelkleding aandoen die tegen een stootje en een vlekje kan! 

 

Inschrijven kan vanaf de opgegeven datum.  Enkel aanvragen via het inschrijvingsformulier worden aanvaard, in volgorde van ontvangst. 

OPGELET: plaatsen zijn beperkt!